مطالعات نشان می دهد : بهترین روش برای تهیه چای ماکروویو است!

مطالعه ای علمی در دانشگاه نیوکاسل

مطالعه ای علمی در دانشگاه نیوکاسل ادعا کرده است که بهترین راه برای تهیه چای ماکروویو کردن آن است. دکتر کوان وونگ می گوید: «ماکروویو یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی ها برای بدست آوردن ترکیبات بیولوژیکی فعال از محصولات می باشد و انجام این کار چای را وادار می کند تا ۸۰ درصد کافئین، تئانین و ترکیبات پلی فنول خود را فعال کند و بهترین طعم را بدهد.

پلی فنول ها آنتی اکسیدان هایی هستند که کمک به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کلسترول، فشار خون و دیابت می کنند. و تئانین یک آمینو اسید لازم است که کمک می کند تا استرس و اضطراب کاهش یابد. روش دقیقی که دکتر کوان وونگ در مطالعات استفاده کرد شامل قرار دادن آب داغ با چای کیسه در فنجان و سپس گرما دادن به آن ماکروویو برای ۳۰ ثانیه با نصف قدرت است. سپس اجازه دادند که ۱ دقیقه سرد شود. او علاوه بر این پیشنهاد می کند که هر فرد نیاز دارد که حداقل ۳ فنجان چای ماکروویو شده در یک روز جهت فوایدش برای سلامتی کامل بنوشد.

لینک مقاله علمی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.